IZJAVA PONUDNIKA STORITEV

Dobrodošli pri embalaza.4pak.si! Vašo zasebnost jemljemo izjemno resno.

Kot ponudnik uporabljamo ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. Spletna trgovina embalaza.4pak.si uporablja piškotke, za boljšo uporabniško izkušnjo (statistika Google analytics – anonimno beleženje statistike, piškotek, ki si zapomni, če ste zaprli pojavno okno z opozorilom za piškotke, da vas ne moti pri nadaljnem brskanju…).

Varovanje osebnih podatkov

Kot ponudnik se zavezujemo k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Vaše osebne podatke bomo uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Z oddajo svojega e-poštnega naslova dajete izrecno privolitev, da lahko embalaza.4pak.si, vpisane osebne podatke obdeluje z namenom ugotavljanja uporabnikovega interesa za storitve in izdelke.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojih osebnih podatkov.

Ponudnik varuje osebne podatke obiskovalcev spletne strani, ki mu jih ti posredujejo pri njeni uporabi. Osebne podatke se obdeluje izključno za namene, za katere so zbrani in ki jih dovoljuje veljavna zakonodaja.

Ponudnik osebnih podatkov, vključno s kontaktnimi informacijami, ne bo uporabljal za nobene druge namene ter jih brez izrecnega vnaprejšnjega dovoljenja posameznika, na katerega se osebni podatki nanašajo, ne bo posredoval tretjim osebam, razen če bi bil k temu zavezan na podlagi veljavne zakonodaje.

POLITIKA ZASEBNOSTI IN GDPR PRAVICE OBISKOVALCEV SPLETNE STRANI

Ob obisku spletne strani embalaza.4pak.si se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Ponudnik izvaja potrebne organizacijske, tehnične in logično-tehnične postopke ter ukrepe, s katerimi varuje osebne podatke, preprečuje nenamerno ali namerno nepooblaščeno uničevanje podatkov, njihovo spremembo ali izgubo ter nepooblaščeno obdelavo.

V skladu s področno zakonodajo vas obveščamo, da imate možnost uveljavitve naslednjih pravic v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov:

(i) pravica dostopa do podatkov,

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico od nas dobiti potrditev, ali se v zvezi z njim obdelujejo osebni podatki, in kadar je temu tako, tudi dostop do osebnih podatkov in dodatnih informacij v zvezi z obdelavo osebnih podatkov. Zahtevo za uveljavitev pravice dostopa do podatkov nam prosimo posredujte na elektronski poštni naslov info@memo-ar.com.

(ii) pravica do popravka,

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico doseči, da brez nepotrebnega odlašanja popravimo morebitne netočne osebne podatke v zvezi z njim. Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima, ob upoštevanju namenov obdelave, pravico do dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov. Zahtevo za uveljavitev pravice do popravka nam prosimo posredujte na elektronski poštni naslov info@memo-ar.com.

(iii) pravica do izbrisa (»pravica do pozabe«),

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico doseči, da brez nepotrebnega odlašanja izbrišemo osebne podatke v zvezi z njim, mi pa imamo obveznost osebne podatke brez nepotrebnega odlašanja izbrisati, če ne obstaja razlog zaradi katerega brisanje osebnih podatkov ni dovoljeno oz. imamo pravni interes, da podatke določen čas še vedno hranimo (npr. zakonska zahteva za hrambo določenih podatkov uporabnika, dokazovanje izpolnitve pogodbene obveznosti organizacije do uporabnika). Zahtevo za uveljavitev pravice do izbrisa nam prosimo posredujte na elektronski poštni naslov info@memo-ar.com.

(iv) pravica do omejitve obdelave,

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico doseči, da omejimo obdelavo njegovih osebnih podatkov v skladu s predpisanimi nameni obdelave. Zahtevo za omejitev obdelave nam prosimo posredujte na elektronski poštni naslov info@memo-ar.com.

(v) pravica do prenosljivosti podatkov,

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico, da prejme osebne podatke v zvezi z njim, ki jih posedujemo, v strukturirani, splošno uporabljeni in strojno berljivi obliki, in pravico, da te podatke posreduje drugemu upravljavcu, ne da bi ga upravljavec, ki so mu bili osebni podatki zagotovljeni, pri tem oviral, kadar obdelava temelji na privolitvi uporabnika. Zahtevo za uveljavitev pravice do prenosljivosti podatkov nam prosimo posredujte na elektronski poštni naslov info@memo-ar.com.

(vi) pravica do ugovora

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima, na podlagi razlogov povezanih z njegovim položajem, pravico, da kadarkoli ugovarja obdelavi njegovih osebnih podatkov, ki temelji na obdelavi potrebni zaradi zakonitih interesov, za katere si prizadevamo mi ali tretja oseba, razen kadar nad takimi interesi prevladajo interesi ali temeljne pravice in svoboščine uporabnika, na katerega se nanašajo osebni podatki, vključno z oblikovanjem profilov na podlagi teh določb. V tem primeru bomo prenehali obdelovati osebne podatke, razen če dokažemo nujne legitimne razloge za obdelavo, ki prevladajo nad interesi, pravicami in svoboščinami uporabnika, na katerega se nanašajo osebni podatki ali za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov.

(vii) pravica do vložitve pritožbe v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico podati pritožbo v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov. Pritožbo v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov nam prosimo posredujte na elektronski poštni naslov info@memo-ar.com ali s priporočeno pošto na naš naslov.

Prav tako ima vsak uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki, pravico, da vloži pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu, če meni, da obdelava osebnih podatkov v zvezi z njim krši določila na področju varstva osebnih podatkov.

UPORABA PIŠKOTKOV - POLITIKA PIŠKOTKOV

Ta politika opisuje, kako embalaza.4pak.si uporablja “piškotke” in druge podobne tehnologije v povezavi z našim spletnim mestom in storitvami.

 1. Kaj je piškotek?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki so shranjene v imeniku brskalnika računalnika. Ponudnikom spletnih mest pomagajo pri razumevanju, kako ljudje uporabljajo spletno mesto, pomnenju uporabnikovih podatkov za prijavo in shranjevanju nastavitev spletnega mesta.

 1. Ali embalaza.4pak.si uporablja piškotke?

Da. Piškotke uporabljamo v skladu z našo politiko zasebnosti z namenom:

 • zagotoviti pravilno delovanje naših storitev,
 • odkrivati in preprečevati goljufije,
 • razumeti, kako obiskovalci uporabljajo in sodelujejo z našim spletnim mestom ter
 • analizirati in izboljšati storitve.
 1. Kateri piškotki bodo uporabljeni, ko uporabljam spletno mesto embalaza.4pak.si?
 • Lastni piškotki: te piškotke postavi in ​​prebere embalaza.4pak.si neposredno, ko uporabljate naše storitve,
 • Piškotki tretjih oseb: teh piškotkov ne nastavi embalaza.4pak.si, ampak druga podjetja, kot npr. Google, za namene analitike spletnega mesta.
 1. Kako embalaza.4pak.si uporablja piškotke

Piškotki imajo pomembno vlogo pri zagotavljanju učinkovitih in varnih storitev. Seznam pogosto uporabljenih piškotkov:

Nujni piškotki

Nekateri piškotki so bistveni za delovanje našega spletnega mesta in storitev, saj ga naredijo uporabnega in varnega, ker omogočajo osnovne funkcije, kot sta navigacija po straneh in dostop do varnih območij spletnega mesta. Te piškotke uporabljamo zato da:

 • si zapomnimo vašo prijavo, da se vam ni treba ponovno prijavljati med brskanjem po našem spletnem mestu in nadzorni plošči,
 • preprečujemo in odkrivamo goljufije. Piškotki in podobne tehnologije, ki jih uporabljamo prek našega spletnega mesta, nam pomagajo izvedeti podatke o računalnikih in spletnih brskalnikih, ki se uporabljajo za dostop do storitev. Te informacije nam pomagajo spremljati in odkrivati ​​morebitno škodljivo ali nezakonito uporabo naših storitev (npr. za obdelavo plačilnih transakcij za naše uporabnike mora Stripe zbirati podatke o transakciji in stranki. Da bi zaščitili transakcije in zmanjšali možnost goljufij, Stripe (naš ponudnik varnega plačila) zbira dodatne informacije z uporabo piškotkov in drugih tehnologij, da pomaga prepoznati slabe akterje in jim prepreči goljufive transakcije),
 • zaščitimo uporabniške podatke pred nepooblaščenim dostopom.

Prednostni piškotki

Prednostne piškotke uporablja embalaza.4pak.si, da si zapomni vaše nastavitve in vas prepozna, ko se vrnete na naše spletno mesto.

Analitični piškotki

Analitični piškotki nam pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo naše storitve.

 • Funkcije in storitve spletnega mesta – da vam ne bo treba vedno znova konfigurirati nastavitev, ko se boste prijavili v svoj račun.
 • Analiza in izboljšanje naših storitev. Piškotki nam pomagajo razumeti, kako ljudje prihajajo na naše spletno mesto.
 • Analitika tretjih oseb. Prek Google Analytics – za zbiranje in analizo informacij o uporabi storitev ter poročanje o dejavnostih in trendih. Več o Googlovih praksah lahko izveste na Googlovem spletnem mestu.
 • Mi in naši ponudniki storitev bomo uporabljali piškotke in podobne tehnologije na embalaza.4pak.si za usmerjanje oglasov embalaza.4pak.si k vam, prek ciljanih oglasov za izdelke embalaza.4pak.si na drugih spletnih mestih, ki jih obiščete, in za merjenje vašega sodelovanja s temi oglasi (kot sta npr. Facebook in Instagram).
 1. Ali lahko piškotke onemogočim?

Da, z izjemo tistih piškotkov, ki so potrebni za zagotavljanje naših storitev. Vaš spletni brskalnik vam omogoča upravljanje vaših nastavitev piškotkov, vključno z brisanjem in onemogočanjem piškotkov embalaza.4pak.si.

VARNOST NAKUPOV

Varnost nakupov

Vse transakcije opravljene pri nakupu na naši spletni strani embalaza.4pak.si s kreditnimi karticami upravlja Stripe, podjetje z razvito programsko opremo za sprejemanje plačil in upravljanje podjetij prek spleta. Vse transakcije so poleg tega tudi SSL šifrirane in zato varne. embalaza.4pak.si  ne zbira ali ne beleži podatkov o plačilnih/kreditnih karticah, ki jih uporabljate pri nakupu.

ODSTOP OD POGODBE/NEMOŽNOST ODSTOPA

NEMOŽNOST ODSTOPA OD POGODBE!

Pomembno opozorilo! V primeru personaliziranih izdelkov in/ali izdelkov narejenih po meri (izdelki z napisom…) pravica od odstopa od nakupa (pogodbe) NE velja. Kot je določeno v Zakonu o varstvu potrošnikov (43. člen): “… potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe iz prvega odstavka tega člena pri teh pogodbah: o blagu, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika in prilagojeno njegovim osebnim potrebam;… “.

ODSTOP OD POGODBE

Kupec, ki naroči izdelke v spletni trgovini embalaza.4pak.si, sicer lahko, v primeru, da z naročenimi izdelki ni zadovoljen ali želi od pogodbe (nakupa) odstopiti in sicer tako, da v roku 14 dni od prejema izdelka ponudniku sporoči (pisno ali na e-naslov: info@memo-ar.com), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, in jih v nespremenjeni količini in nepoškodovane poslati ponudniku (na naslov: Memoar d.o.o., Pucova ulica 4, 3000 Celje). V primeru odstopa od pogodbe je kupec upravičen do vračila kupine LE v primeru, ko izdelki niso personalizirani (narejeni po “meri” naročnika – kupca) ali če izdelki ne ustrezajo naročilu (npr. napaka v velikosti). V tem primeru bo  ponudnik kupcu ponudil drugačno možnost izpolnitve pogodbe, znižal kupnino ali pa v roku 14 dni od vrnitve izdelkov vrnil vsa prejeta plačila brez da kupec to posebej zahteva.

Kupec mora ponudnika o odstopu od pogodbe obvestiti z nedvoumno izjavo, iz katere jasno izhaja, da odstopa od pogodbe. Odstopna izjava mora biti poslana v roku, ki je določen za odstop od pogodbe. Šteje se, da je obvestilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku.

Stroški vračila

Stroške, ki nastanejo ob vračilu blaga, poravna kupec sam. Vrnjeni izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani ter v originalni embalaži.  Vračilu mora kupec obvezno priložiti kopijo računa.

Do you need your theme to offer multiple layouts and columns?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque elit mauris, volutpat id feugiat eget, lobortis nec sapien. Mauris ac maximus odio. Etiam nec dui id nibh viverra faucibus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris non risus sem. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque elit mauris, volutpat id feugiat eget, lobortis nec sapien. Mauris ac maximus odio. Etiam nec dui id nibh viverra faucibus.

Quisque elit mauris, volutpat id feugiat eget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque elit mauris, volutpat id feugiat eget, lobortis nec sapien. Mauris ac maximus odio. Etiam nec dui id nibh viverra faucibus lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris non risus sem. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

 • Mauris non risus sem
 • Consectetur adipiscing elit
 • Duibh viverra faucibus
 • Lorem ipsum dolor sit amet
 • Etiam nec dui id nibh

Lobortis nec sapie nmauris ac maximus odio. Etiam nec dui id nibh viverra faucibus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris non risus consectetur adipiscing elit. Mauris non risus sem faucibus .

Does the theme’s navigation support your website or blog’s content?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque elit mauris, volutpat id feugiat eget, lobortis nec sapien. Mauris ac maximus odio. Etiam nec dui id nibh viverra faucibus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris non risus sem. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque elit mauris, volutpat id feugiat eget, lobortis nec sapien. Mauris ac maximus odio. Etiam nec dui id nibh viverra faucibus.

Quisque elit mauris, volutpat id feugiat eget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque elit mauris, volutpat id feugiat eget, lobortis nec sapien. Mauris ac maximus odio. Etiam nec dui id nibh viverra faucibus lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris non risus sem. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

 • Mauris non risus sem
 • Consectetur adipiscing elit
 • Duibh viverra faucibus
 • Lorem ipsum dolor sit amet
 • Etiam nec dui id nibh

Lobortis nec sapie nmauris ac maximus odio. Etiam nec dui id nibh viverra faucibus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris non risus consectetur adipiscing elit. Mauris non risus sem faucibus .

Does the theme offer call to actions for the home page and/or sidebar?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque elit mauris, volutpat id feugiat eget, lobortis nec sapien. Mauris ac maximus odio. Etiam nec dui id nibh viverra faucibus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris non risus sem. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque elit mauris, volutpat id feugiat eget, lobortis nec sapien. Mauris ac maximus odio. Etiam nec dui id nibh viverra faucibus.

Quisque elit mauris, volutpat id feugiat eget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque elit mauris, volutpat id feugiat eget, lobortis nec sapien. Mauris ac maximus odio. Etiam nec dui id nibh viverra faucibus lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris non risus sem. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

 • Mauris non risus sem
 • Consectetur adipiscing elit
 • Duibh viverra faucibus
 • Lorem ipsum dolor sit amet
 • Etiam nec dui id nibh

Lobortis nec sapie nmauris ac maximus odio. Etiam nec dui id nibh viverra faucibus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris non risus consectetur adipiscing elit. Mauris non risus sem faucibus .

Is the theme SEO friendly?

1/ Nulla nec euismod dui

While WordPress is SEO friendly by default, not every WordPress theme will adhere to SEO best practices. Clean, optimized theme code is important for achieving the best search engine rankings possible. Quality code and solid design architecture make it much easier for search engines to digest your content and present it to searchers.

WordPress SEO guru Yoast, encourages theme buyers to validate their theme includes the following SEO fundamentals: displayed taxonomy descriptions, excerpts on archive pages, breadcrumbs, proper anchor text for post titles.

Yoast also warns buyers against themes that include: site name forced into title tag, static meta descriptions on pages, static robot tags, use H1 for the logo on every tag, place sidebars above content, hide links in the theme beyond theme creator.

2/ Suspendisse feugiat diam quis mi vestibulum blandit

Some of the discussion will be overkill for new WordPress users. The bottom line is you should make sure your theme developer mentions SEO and discusses why their theme is SEO friendly. And if you buy a new theme and simple SEO plugins like All-in-One SEO don’t work, replace the theme because you’ve got way more issues than you realize.

What level of support will you require?

1/ Nulla nec euismod dui

Theme support can be available by phone, email, video tutorial, instruction manuals, forums, etc. The theme developer’s workload, sales, and sale price will determine what level of support is offered.

I try an answer all presales questions, but can only do so via email. I do not have the bandwidth to respond via phone.  We also provide instructions for set up in our online forum as well as answer questions from users. We do not provide video tutorials, because well, I hate to watch videos. If you are a brand new WordPress user and you really need videos, then you should consider this and you buying decision.

2/ Suspendisse feugiat diam quis mi vestibulum blandit

Another point to note is that some developers offer no support. Themeforest.net sells themes by some coders who have day jobs and they simply don’t have the time to provide forum support. Not only should you pay attention to the availability of forum support, you should also look to see if the forum is answered promptly. In my mind a day is prompt, but a week or month is not. StudioPress won my heart with their forum support. Not only do they answer forum questions, they have WordPress experts like Ron and Andrea on staff to do so.

If you are a brand new to WordPress and expect you’ll need a lot of hand holding, make sure you select a theme developer that offers lots and lots of support features.

Back to Top